Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Fastighetsmäkleri

 • MäkleriverksamhetTjänsteföretag
 • Plats: Stockholm - Stockholm
 • Omsättning: 5-10 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Priside: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Fastighetsmäkleri

Exklusivt och väletablerat fastighetsmäkleri som jobbar med privatbostäder inom premiumsegmentet.

Företagets uppdragsportfölj är väl balanserad mellan nyproduktion och begagnat. Man förmedlar bostäder i Stockholms innerstad, sjönära lägen och är marknadsledare inom vissa geografiska områden. Därtill är man sedan ett par år etablerad i en av Stockholms nya och växande stadsdelar med ett exklusivt kontor, med sex arbetsplatser.
Man har historiskt sålt mycket nyproduktion och har goda kontakter med ett flertal byggprojektörer. Orderstocken för nyproduktion är god men inte dominerande.

De flesta uppdragen inom begagnat marknaden får man genom rekommendationer och tidigare uppdragsgivare som återkommer. Företaget har ett mycket gott rykte och ett stort kontaktregister med tidigare uppdragsgivare som man vårdar ömt.
Företagets signum är att presentera och sälja varje bostad på ett mer personligt sätt. Man har eget styling-lager, nära samarbete med stylister och fotografer. Man lägger ned mycket tid och kraft på att skapa personliga presentationer av varje enskilt objekt, vilket har visat sig vara ett vinnande koncept.

Genom att sätta sina kunder i fokus och få dem att känna sig extra väl omhändertagna har man lyckats hålla sina marginaler uppe. De har en fast provision som är lika för alla. I en marknad som nu råder har de därför haft fortsatt god försäljning med goda resultat.

Det här företaget tillhör inte någon kedja. Omsättningen uppgår till ca 5 mkr och har ett bra resultat. Säljaren kan efter överenskommelse jobba kvar i företaget under en övergångsperiod för att säkra överföring av kontakter/uppdrag och hjälpa igång ny ägare.

Denna verksamhet är perfekt för dig/er som vill jobba i egen regi där allt är klart för ”in-flytt” och det är bara kvittera ut nycklarna och ”flytta in”. Det kan också passa mycket bra för en befintlig fastighetsmäklarfirma som vill utöka sin marknad i en ny intressant stadsdel.

Detta ärende handhas under full sekretess. Kontakta mäklaren för att erhålla en sekretessförbindelse.

Claes Trozelli

Länia Stockholm
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Länia Stockholm

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72702

  En sida av Corporate Classifieds AB