Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

E-handel. Koncept. Smycken/fashion

 • E-handel - produkterInternetföretag (E-handel)
 • Plats: Sverige
 • Grundat: 2017
 • Resultat: Vinst
 • Flyttbart företag: Ja

Beskrivning av E-handel. Koncept. Smycken/fashion

zpoken.com är ett nystartat koncept där allt grundarbete är gjort. Hemsida, design, produkter, sociala medier, målgruppsanalys, branding, copywriting m.m. Allt är up n’ running och en del halsband har sålts utan att vi gjort något större väsen.

Förutom ovannämnda får köparen också aktuellt lager, tillgång till viktiga kontakter så som vår svenska producent och övriga leverantörer. Samarbete med organisationen kvinna till kvinna (vi ger 10% av vinsten) finns i dagsläget. Halsbanden har hittills sålts i USA, England, Spanien, Sverige och blivit omnämnda av några större aktörer. Men någon större omsättning är det än så länge inte tal om. Vi har dock knappt satsat en krona på annonsering. Och vår aktivitet i sociala medier har varit i princip obefintlig.

zpoken är ett genomarbetat e-handelskoncept med stor potential för rätt köpare. Anledningen till försäljning är att jag sitter i flera andra start ups där min kompetens passar bättre in och tiden räcker inte till för zpoken. Förutom de bilder som finns på hemsidan och på Instagram finns en del bilder i vår bank som också ingår. Även vår marknadsplan och våra idéer för utökning av sortimentet.

usp:ar

*Eget brand(ingen hänsyn för konkurrenter behövs tas).
*Lätt produkt att hantera. (dvs. billig fraktkostnad och lätt att sätta ihop samt lagerhålla)
*Svensk tillverkning.
*Bra marginaler (så man kan jobba med rabatter om man vill).
*Bidrar till ett mer jämlikt samhälle.
*The sky is the limit när det kommer till att utöka sortimentet (Inte nödvändigtvis smycken).
*Lätt att hitta målgruppen. Vi fick rätt snabbt över 1000 followers på Instagram. Det har dock sjunkit något eftersom aktiviteten varit i princip obefintlig den senaste tiden.
*Ligger i tiden.

Det som krävs rent krasst för att öka omsättningen är, engagemang på olika fronter, så som sociala medier, bilder, samarbeten med t.ex. influensers, kapital till facebookannonser etc.

www.zpoken.com

https://www.instagram.com/zpoken/?hl=sv

Det vore väldigt roligt om rätt person/personer investerade i denna start up och självklart lär vi upp köparen i hur verksamheten fungerar. För att lägga ett bud eller diskutera vidare går det bra att kontakta oss via formuläret nedan.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/73395

  En sida av Corporate Classifieds AB