Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Butik - Mall Of Scandinavia

 • Butik
 • Plats: Solna - Stockholm
 • Priside: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Hyra: 45000 kr/mån

Beskrivning av Butik - Mall Of Scandinavia

I MOS finns denna underbara butik med sin unika charm. Beläget på bästa läget med en väldigt bra ingång. De större företagen har enkelt att hitta till butiken vilket har blivit deras favoritställe att handla på.

- Verksamheten har 2 anställda + 1 extra
- Nytt och fräscht. Allt i fungerande skick.
- Finns ingen konkurrent. inga bindande avtal.
- Webbshopp ingår, dock ej lanserad men startklar.
- Extra lager finns.

Denna verksamhet har funnits i drygt 2 års tid och drivs idag ägaren tillsammans med sina anställda. Med många bollar i luften så har nu ägaren bestämt att avyttra denna verksamhet. Verksamheten har ständigt ökat varje år och trenden ser ljus ut. Här handlar det om att hitta en person med samma driv att axla denna verksamhet.

Hör av dig så berättar vi mer.

. Denna verksamhet bör ses. Otroligt välplanerad och enkel driven. Unikt tillfälle för rätt person. Personalen stannar gärna då de trivs att arbeta i MOS.

Sammanfattning;

Yta: ca 57 kvm
Hyra: 45 000 plus moms.
Hyresvärd: RU
Avtal: 3 år löpande
Omsättning: Snitt 8-10 000:-/ dag)
Öppettider: 10-21 alla dagar
Pris: 2 790 000:-

B1620-178

Övrigt:

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning.

Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Och mat! Nämnde vi biografen? Sveriges första IMAX®, Nordens största dukar och VIP-salonger. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt. Med varumärken som Superdry, Hugo Boss, Filippa K, Odd Molly, Disney Store, Nike, Tesla, SATS, Oakley, Michael Kors, Jackie. Välkommen till Mall of Scandinavia.

* GATE reserverar sig för felskrivningar, all information är erhållen av säljaren.
**För mer information, var god kontakta ansvarig företagsförmedlare

Gate Commercial Broker

GATE Commercial Broker
Visa alla annonser från GATE Commercial Broker

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/73245

  En sida av Corporate Classifieds AB