Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Bra lokal/skönhetssalong på välbesökt gata

 • Skönhet & hälsa
 • Plats: Centrum - Malmö - Skåne
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Priside: 0-2 Mkr
 • Resultat: Vinst
 • Area: 98 m2
 • Butik: 100 m2
 • Hyra: 16400 kr/mån

Beskrivning av Bra lokal/skönhetssalong på välbesökt gata

Bra lokal/skönhetssalong på välbesökt gata

Ett nytt kontor eller en ny butikslokal?

Den nye ägaren har en valmöjlighet att ta över butikslokalen med nuvarande inredning och webbsida för att fortsätta driva skönhetssalongen i dess befintligt skick. Alternativ är att sälja inredningen och driva en helt annan verksamhet. Det viktigaste är att den nya verksamheten inte konkurrerar med någon av dem befintliga grannarna i samma fastighet (internetcafé, sjukvårdsartiklar och mobiltelefoner).

Undantag kan eventuellt göras för eventuellt en pizzeria. Hyresvärden måste först undersöka ventilationsmöjligheten. Finns en pizzeria i närheten och andra restauranger. Det är tillåtet att driva ett café, juicebar, kallmat etc. Hyresvärden tillåter servering av varm mat, men tillagningen av maträtterna sker på en annan plats pga att fettavskiljare och godkänd ventilation saknas.

Efter flera år av framgångsrikt arbete inom skönhetsvård valde den gamle ägaren att sadla om och sälja sin verksamhet. Nuvarande ägaren köpte salongen och flyttade in i maj 2017 med syfte att starta mobilförsäljning. Den nye ägaren hade inget intresse av att driva en skönhetssalong, utan var endast intresserad av butikslokalens läge. Det är mycket folk/trafik som passeras dagligen och detta skulle gynna ägarens befintliga verksamhet inom mobiltelefoni.

Det visade sig att den nuvarande ägaren inte får driva sin mobilverksamhet i lokalerna pga att det skulle konkurrera med grannen som driver liknande verksamhet i samma fastighet och skulle därmed utsättas för konkurrens. Något som hyresvärden vill undvika.

Därför har ägaren valt att sälja sin frisörsalong med hårklippning och hårbehandling, vaxbehandling, ögonfransar, massage, manikyr och pedikyr, fiskpedikyr, nagelbehandling make up och andra behandlingar som kan ses på webbsidan: www.Drfisksalon.se

Den nye ägaren hade inget val utan fortsatte därför att driva skönhetssalong i dess befintligt skick med anställda. Ägaren befinner sig inte i salongen, utan är på en annan adress och jobbar med mobiltelefoner.

Lokalen är invändigt fräsch och kan öppnas upp genom att riva gipsväggen som den nuvarande ägaren har byggt upp för att avskilja till en frisörsalong. Då skulle lokalen få sin ursprungliga yta och dagsljuset från stora skyltfönstret skulle kunna lysa upp hela lokalen på ca 100 kvm. Hyresvärden begär en handpenning på 88 000 kr för lokalen.

För fler bilder och utrustning vänligen maila till fastighetsmäklaren.

Kort sammanfattning:
Bransch: Skönhetsvård eller annan verksamhet
Hyresvärd: Gyllenforsen Fastigheter KB
Adress: Södra Förstadsgatan 95B, 214 20 Malmö
Lokalyta: ca 100 kvm.
Hyra: 16 400 kr/mån + moms (kall-/varmvatten, värme och ventilation ingår i hyran)
Pris: 530 000 kr

Vänligen respektera nuvarande ägarnas önskemål om att all information, bokning av visning och dylikt, sker endast via ansvarig mäklare.

Liselotte Lättman

Jokell AB
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Jokell AB
Denna företagsmäklare är medlem i:
Sveriges Företagsmäklares Riksförbund

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72851

  En sida av Corporate Classifieds AB