Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Blomsterbutik i attraktivt läge - Nordstan Göteborg

 • Handel
 • Plats: Göteborg - Västra Götaland
 • Omsättning: 5-10 Mkr
 • Anställda: 2-10 st
 • Resultat: Vinst
 • Butik: 100 m2

Beskrivning av Blomsterbutik i attraktivt läge - Nordstan Göteborg

Bakgrund och introduktion:
Ägarna är aktiva i Bolaget och har drivit blomsterbutiker under många år i Göteborg. Man har jobbat hårt under lång tid och önskar nu trappa ner.

Ägarna undersöker därför möjligheterna till en ny ägarbild i Bolaget och med anledning av detta erbjuds 100% av aktierna alternativt inkråmet i Bolaget till försäljning. Detta är ett intressant tillfälle för annan aktör i branschen att växa eller för bolag i angränsande bransch att komplettera sin verksamhet. Det är även en möjlighet för en entreprenörssjäl att bli sin egen och driva sin egen blombutik.

Verksamheten:
Butiken ligger i ett ypperligt läge i Nordens största köpcentra, Nordstan, i Göteborg. Dagligen passerar mellan 30-40.000 personer i Nordstan. Butiken (ca 100 m²) har en inbjudande atmosfär med stora skyltfönster. Butiksytan är rymlig, öppen och ljus. Butikslokalen inrymmer även ett personalrum med kontorsutrymme, lager och generösa arbetsytor för binderi.

Ägarna har drivit blomsterförsäljning under många år i Göteborg. Den verksamhet som nu är till salu bedrivs i nyöppnad butik (2017-08-25) som man själva inrett och format.

Ekonomi:
Bolagets omsättning första verksamhetsåret uppskattas till ca 6 MSEK.

Prisnivå:
Priset och betalningsmodell får växa fram i en dialog mellan köpare och säljare och är beroende på hur en avtalslösning konstrueras.

Processen:
Processen inleds med att intressenter mot sekretessförsäkran erhåller mer information om bolaget i första hand i form av en företagspresentation/prospekt. Med intressenter som har ett fortsatt intresse sker vidare process som innebär besök, samtal och erhållande av mer specifik information. Därefter lämnar intressent indikativt bud för fortsatt förhandling.

Kontakt:
Ytterligare information avseende denna affärsmöjlighet erhålls mot sekretessförsäkran, vänligen kontakta Mats-Ola Carlsson.

Mats-Ola Carlsson

Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB
Visa alla annonser från Eriksson & Carlsson Företagsrådgivarna AB
Denna företagsmäklare är medlem i:
Sveriges Företagsmäklares Riksförbund

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72339

  En sida av Corporate Classifieds AB