Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Företag till salu

Bageri & Konditori, Sollentuna - 71011

 • CaféMat & dryck
 • KonditoriMat & dryck
 • Plats: Sollentuna - Stockholm
 • Omsättning: 2-5 Mkr
 • Priside: 2-5 Mkr
 • Resultat: Vinst

Beskrivning av Bageri & Konditori, Sollentuna - 71011

Man kan med säkerhet säga att denna verksamhet har finslipats under ca 55 år för att bli vad den är i dag. Det är inte ofta man får chansen att överta ett bageri och konditori som är så väletablerat. Under dessa 55 år har rörelsen endast bytt ägare en gång och det var för 24 år sedan. Nu är skälet till överlåtelse att ägare vill ta det lugnt och prioritera annat i livet.
______________________________

Öppettider:
Måndag - fredag: 06.30-18.00
Lördag - söndag: 08.00-16.00
____________________________

Pris: 2 800 000 kr / BUD!
Omsättning: ca 5 Mkr/år netto, baseras på 10,5 månader
Hyra: ca 25 700 kr/mån + moms
Yta: ca 240 kvm
________________________

Familjen som äger rörelsen tar alla ut löner och har alltid gjort det. Bilar bekostas av bolaget, väl tilltagna pensionsförsäkringar betalas, en anställd bagare och en konditor finns med på lönelistan och efter alla kostnader så redovisar bolaget ändå en fin årlig vinst.

Detta är en mycket fin verksamhet att överta för den kunniga! För rätt köpare finns möjlighet att ha ett fortsatt samarbete med några av familjemedlemmarna och viss personal.

Ytorna är exemplariska för verksamheten. Perfekt kallskänksberedning i anslutning till serveringsytorna, lång bardisk för exponering av bakverk, bröd, tårtor, sallader, smörgåsar och andra luncher.

Inne i bageriet/konditoriet finns bakbord, stort jäs skåp 4 sticks, rotations ugn Sveba Dalin 1stick. Det finns också bullrivare, baguetterullare, degblandare, kavlingmaskin, 10 st frysskåp samt 1 kylrum.

En våning ner direkt från bageriet med egna hissen, finns stort lager som också är förberett för beredning om man önskar, stort kyl och frysrum samt torrförråd.

En våning upp från bageriet finner vi personalutrymmen med två omklädningsrum för killar och tjejer, båda med wc/dusch utrymmen. Väl tilltaget kontor och pentry/kök.

Inne i butikens matsal finns ca 40 platser och på den stora uteserveringen så ryms det upp emot 70-80 stycken platser! Uteplatsen har bra solläge direkt vid stora torget och ingår också i hyran!

Stor gratisparkering finns i direkt anslutning till butiken.

Bageriet/konditoriet ligger i Sollentuna Kommun/Norrort och just i denna del med redan stort antal boenden så satsar kommunen ordentligt för framtiden med ca 3 000 stycken nya lägenheter inom kort, direkt i denna verksamhets närhet! Idrottsplatser med mera ska också expandera och byggas nytt.

Här kan man vara säker på att kundtillgången som redan är stor i dagsläget, kommer ökas och ökas under närmast kommande år.

Har ni intresse och kunskap av denna typ av verksamhet så ska ni inte missa denna chans!
___________________________

Om du känner igen verksamheten, vänligen stör inte ägare eller personal med dina frågor. För mer information, vänligen kontakta oss via nedanstående kontaktformulär.

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
__________________________
Objektsnummer: 71011

NMK Företagsmäklare

NMK Företagsmäklare
 • Telefon: Visa nummer
Visa alla annonser från NMK Företagsmäklare

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72482

  En sida av Corporate Classifieds AB