Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister! Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gå med
Annons

Fastigheter till salu

Handelsfastighet med verkstad med bra läge i Hedemora

 • ButikFastigheter
 • Industri/VerkstadFastigheter
 • Plats: Sverige
 • Area: 1260 m2
 • Butik: 680 m2
 • Lager: 160 m2
 • Industri: 420 m2
 • Tomtarea: 5043 m2
 • Adress: Kraftgatan 13
 • Postnummer: 77633

Beskrivning av Handelsfastighet med verkstad med bra läge i Hedemora

Kontakta Norrbryggan AB för att erhålla en komplett försäljningspromemoria med beskrivning, förutsättningar och villkor.
fd Björmans Bil, Den är ledig för köpare att nyttjas i egen verksamhet eller för uthyrning.

Fastigheten ligger i ett stadnära handels- och industriområde, mellan Gussarvsrondellen och rondellen vid Cirkel-K, ca 2 km norr om de centrala delarna av Hedemora. Fastigheten ligger i nära anslutning till riksväg 70, från vilken Kraftgatan nås via en avfart mot väster.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1970. Den är tillbyggd 1999 (enligt taxering) med en utökning av utställningshallen mot väster. Vidare gjordes en tillbyggnad under 2011 av en ny verkstadsdel mot norr med fri hög takhöjd på ca 5,7 m. I samband med denna tillbyggnad har man även installerat ny ventilation - FTX, ny undercentral för fjärrvärme, bytt ut en hel del el samt sett över ytskikt, bl a i personaldelar mm. Byggnaden är ansluten till datafiber. Det finns larm - NewSafe AB

I den fd bil/utställningshallen som är öppen och flexibel med fri takhöjd under balk på ca 3,3 m finns några mindre säljkontor samt personalpentry. I både utställningshall och verkstad är golv täckta med klinkerplattor och tak med akustikplattor. I verkstadsdelarna finns det finns avloppsrännor i golvet kopplad till oljeavskiljare. I den ursprungliga verkstadslokalen är fri takhöjd ca 3,7 m och ca 3, 1m under balk och i tillbyggnaden ca 5,7 m och ca 4 m under balk. I tillbyggnaden finns tre rullportar på ca 4 m höjd och den ursprungliga verkstadsdelen finns en rull port på ca 3 m.

Byggnaden är grundlagd med betongplatta. Stomme är en pelarstomme av stål. Ytterväggar är isolerade med plåtfasad samt med stora glaspartier i utställningshallen. På taket finns delvis duk enligt uppgift från 2011 samt delvis papp (äldre utställningshallen och äldre verkstad). Uppvärmning sker via vattenburet system (aerotemprar odyl) kopplat till undercentral för fjärrvärme (UC fr 2011). Det finns mekanisk till- och frånluftsventilation kopplad till återvinning och förvärmning av luft. I den tillbyggda verkstadsdelen finns en tvätthall med plåtklädda väggar. På byggnadens västra fasad finns en enklare tillbyggnad inrymmande ett kallförråd ( som inte är med i ytsammanställningen). Förrådet har asfaltgolv, trästomme och tak och fasader täckta med plåt. Här finns utrymmen för däckförvaring, kompressor, spilloljetankar mm.

Gård med körytor och p-platser är asfalterade. Tomten är instängslad.

Verkstadshallarna är för närvarande full utrustade med inventarier som nyttjas i samband med en modern bilverkstad, som billyftar, avgassugar, paket vid varje servicestation med tryckluft, el, vatten och oljepåfyllningsslangar mm. Säljaren är öppen för att diskutera om detta skall ingå i försäljningen eller inte.

Tomas Berggren

Norrbryggan AB
 • Telefon: Visa nummer
 • Mobil: Visa nummer
Visa alla annonser från Norrbryggan AB

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Direktlänk: http://www.bolagsplatsen.se/a/72939

  En sida av Corporate Classifieds AB